Webshop

Webshop

In deze webshop vind je allerlei leuke poezenhebbedingetjes. De opbrengst is helemaal voor ons kattentehuis. Bestellen via kattentehuisvergeetmenietje@gmail.com

Je krijgt dan een bevestiging en uitnodiging tot betaling. Na de storting mag je het item komen afhalen of wordt het verzonden. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. Er kan verzonden worden met Bpost (tarieven op aanvraag) of via Kiala. Kialapunten in de buurt kan men vinden op hun site voor België of Nederland.


Kalender 2017

Kalender 2017 webshopOnze kalender voor 2017 is praktisch en handig. Per maand prijkt er één van onze bewoners op de pagina. De Belgische feestdagen en de activiteiten van ons tehuis (Valentijnsactie, Vaderdag ontbijtmand en Halloween menu) staan al op de kalender, zodat je die niet meer hoeft te vergeten.

Prijs kalender € 12,-
Totale kosten incl. verzenden België € 2,25
Totale kosten incl. verzenden Nederland wordt binnenkort bekend gemaakt

bestel button webshop


Vergeet-Me-Nietje sleutelhanger

sleutelhanger klein webshopOp deze sleutelhanger staat aan de ene zijde het logo van ons kattentehuis. Op de andere zijde het logo van de poezenoppas.
Anja van de poezenoppas verzorgt tijdens jouw vakantie of andere afwezigheid voor jouw poezels alsof het haar eigen beestjes zijn. Komt jouw vakantie al in zicht? Kijk op haar site voor meer informatie: De poezenoppas

Prijs sleutelhanger € 3,-
Totale kosten incl. verzenden België € 3,67
Totale kosten incl. verzenden Nederland € 4,03

Vergeet-Me-Nietje medaillon

medaillon vergeet me nietje webshopUnieke silverplated medaillon aan een ketting met een gedroogd Vergeet-Me-Nietje. Omdat er echte bloemetjes zijn gedroogd, is elke medaillon anders. De medaillons zijn belangeloos beschikbaar gesteld door onze sponsor Vcrea en komen uit haar sprookjesbos.

Prijs medaillon € 15,-

Rouwkaartjes

rouwkaart webshopDe poes van je vriendin, je buren of familielid is overleden. Een verlies van een huisdier brengt erg veel verdriet met zich mee. Je wilt je medeleven betuigen maar hoe doe je dat? Soms is het moeilijk onder woorden te brengen dat je mee voelt.

Daarom heeft het team van kattentehuis Vergeet-Me-Nietjes rouwkaartjes ontworpen. De kaartjes worden geleverd inclusief luxe omslag.

Prijs per stuk € 1,90
Prijs per setje van 5 € 8,-