Nina

Senior Nina zoekt een furrever thuisje

Hallo allemaal! Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Nina, een dame op leeftijd (tussen de 12 en 15 jaar). Ik ben mijn huisje kwijt, daarom zocht ik naar een andere thuis. Ik kreeg er hapjes maar ze vonden dat ik er wat ziekjes uitzag. Na een bloedonderzoek bleek dat ik schildklierproblemen heb. Op zich geen ramp hoor…ik krijg ’s morgens en ’s avonds mijn medicijnen. Ik eet het zonder problemen op. Deze pilletjes moet ik wel blijven nemen zodat ik mij goed blijf voelen. Er bestaat ook speciale voeding, dan moet ik geen medicijnen nemen maar mijn dierenarts raadt toch de kleine roze pilletjes aan. Omdat ik een senior ben en de dierenarts aanraadt om niet meer op straat rond te hangen, werd er besloten dat ik naar de Vergeet-me-nietjes ging verhuizen.
Ik ben een mooie driekleurige poes, ik hou van gezelschap en op schoot te zitten. Buiten mijn schildklier ben ik nog in goede conditie.

Ik ben met alles wettelijk in orde (vaccinatie, sterilisatie, chip met registratie). Daarvoor wordt een kleine bijdrage van €65 gevraagd. Ik mag al bezoekjes ontvangen maar zal pas ten vroegste eind augustus kunnen verhuizen.

Hopelijk mag ik jou snel ontmoeten,
Liefs, Nina

Ga naar het onderwerp van jouw keuze:

Actuele berichten

Volg ons

Steun ons!

Steun ons en doneer makkelijk via onderstaande button. Het bedrag kun je zelf bepalen.

Doneren

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes over onze bewoners en leuke tips en katten-weetjes.

Met het invullen en versturen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je aanmelding! Om je mailadres te bevestigen, heb je een mail van ons ontvangen.