Charel zoekt een fijne thuis

Lieve Charel stelt zich voor

Hoi ik ben Charel, een mooie muisgrijze kater. Ik ben superlief en aanhankelijk naar mensen toe maar soortgenoten of honden vind ik helemaal niks! Het personeel schat mij op 5 jaar. Ik ben gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Helaas heb ik een mankementje. Ik heb een soort van aften in mijn mond waardoor ik nogal kwijl… gelukkig heb ik er zelf geen last van en eet ik gewoon droge korrels. Vergeef je mijn mankement en zie je mij zitten? Dan garandeer ik heel veel knuffels en kusjes.

Stuur snel een mailtje om een afspraak te maken.

Voor Charel vragen wij een vrije bijdrage.

Ga naar het onderwerp van jouw keuze:

Actuele berichten

Volg ons

Steun ons!

Steun ons en doneer makkelijk via onderstaande button. Het bedrag kun je zelf bepalen.

Doneren

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes over onze bewoners en leuke tips en katten-weetjes.

Met het invullen en versturen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je aanmelding! Om je mailadres te bevestigen, heb je een mail van ons ontvangen.