Geen nieuwe bewoners meer in onze opvang

Het Kattentehuis blijft voor haar vaste bewoners, maar we gaan wel veranderen. Spoewek vertelt er meer over:

“Omdat ik toch wel de opper-vergeetmeniet ben, mag ik het belangrijke nieuws vertellen. Vanaf nu wonen er enkel nog vaste bewoners in ons kattentehuis. Dwz ikke en Vriend en dan nog die bende van 4 (Rody, Rodo, Poef en Figo) in het chalet.

Voor mij geweldig nieuws want ik hou heel veel van knuffelen en met al die tijdelijke opvangers waren het soms maar snelle aaikes hoor. 😼

Valerie (al 15 jaar bezig met poezels opvangen 😻) en de andere vrijwilligers hebben het thuis ook heel erg druk. Ze hebben thuis ook beauty’s zoals ik en gaan nog werken.

Ik heb wel gezien wat erbij komt kijken. Poezels die binnenkomen en dan eerst naar de dierenarts moeten, Valerie moet van alles in de computer zetten van een minister. Pfff en dan al dat bezoek die de poezels uiteindelijk wel of niet meenemen. Wéér in de computer zetten.

Ik begrijp het wel dat het allemaal nogal veel wordt.

Enfin wij, de vaste bewoners, blijven hier lekker zitten. Natuurlijk worden er ook nog activiteiten georganiseerd want ik onderhandel niet over minderwaardige snoepjes en gourmetjes. Dit is ook al besproken met de anderen. Wij blijven lekker en gezond eten eisen (En zo nu en dan een muisje 😸) en degelijke kattenbakvulling, krabpalen…. (tja dat kost eurookes 🙀 en die komen niet vanzelf).

Dus blijf zeker deze pagina volgen, zodat je geen activiteiten mist en er is altijd wel wat te zien hier, al dan niet onze lieve snoetjes. “

Miauwkes van Spoewek

Ga naar het onderwerp van jouw keuze:

Actuele berichten

Volg ons

Steun ons!

Steun ons en doneer makkelijk via onderstaande button. Het bedrag kun je zelf bepalen.

Doneren

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes over onze bewoners en leuke tips en katten-weetjes.

Met het invullen en versturen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je aanmelding! Om je mailadres te bevestigen, heb je een mail van ons ontvangen.