Dag van het dierenwelzijn

Op 15 april in de Hemmekes te Zichem

Iedereen is van harte welkom van 13u30 tot 18u. Deze namiddag wordt georganiseerd in samenwerking met de stad Scherpenheuvel-Zichem.
Om 14u15 komt biologe en kattengedragsspecialiste Els Peeters vertellen over kattentaal. Dierenartse Nancy Cuyvers geeft uitleg over vroegsterilisatie bij katten.

Aan ons kraampje kun je terecht met vragen over onze werking, een hongertje stillen met een stukje cake, wafeltjes of een zakje (vegan) snoepjes. We verkopen ook schattige kattige hebbedingetjes.
Bij aankoop van minimum 5 euro ontvang je van ons een leuke goodiebag (zolang de voorraad strekt). En bij elke aankoop maak je kans op de cd “Zin” van Lenny en de Wespen, van onze peter Lennaert Maes.

Voor de hondenmensen zijn er tips en tricks te horen voor een blije hond, demo’s doggydance en demo van een politiehond. Kids kunnen zich laten grimeren en ronddollen op het springkasteel.

Tot ziens op zondag!
(Het meebrengen van eigen huisdieren is niet toegelaten)

Babs

Babs zoekt fijne thuis

Hallo ik ben Babs, een jongedame van 3 jaar. Ik speel heel graag maar zoek ook op tijd de rust op. Ik ben zeer nieuwsgierig.
Vind je knuffelen fijn en speel je ook graag met een pluimpje? Dan ben ik de juiste vriendin voor jou
Na een verhuis werd ik achtergelaten en was erg mager. Gelukkig kreeg ik bij de vergeet-me-nietjes lekker eten en kwam zomaar 1 kg aan! Mijn medisch onderzoek was tip top!
Ik werd gevaccineerd tegen nies-en kattenziekte, werd getest op aids en leucose, gesteriliseerd en gechipt met registratie.

Mijn Adoptiebijdrage is € 175.

Wil je een afspraakje met mij? Mail dan snel naar info@kattentehuisvergeetmenietje.be

pppprrrrrr met spinnende groeten
Babs

Bertha

Bertha zoekt zacht mandje en knuffels!

Ppprrrtt hallo ik ben Bertha en 7 jaar oud. Ik werd achtergelaten bij een verhuis en was er zeer slecht aan toe. Gelukkig kreeg ik bij de vergeet-me-nietjes veel lekker eten en ben ik veel bijgekomen. Ik ben een rustige poes die alleen geplaatst wordt. Liefst bij geen te jonge kindjes. Ze noemen mij een perfecte binnenhuispoes.
Mijn ogen tranen een beetje daarom zal mijn personeel mijn oogjes elke dag moeten verzorgen met rozenwater. Voor de rest ben ik perfect in orde, ik kreeg een volledige check-up door de dierenarts.
Vanzelfsprekend ben ik gevaccineerd tegen katten- en niesziekte, gesteriliseerd, gechipt met registratie en getest op aids en leucose.

Adoptiebijdrage is € 175.

Wil je met mij kennismaken? Stuur dan snel een mailtje naar info@kattentehuisvergeetmenietje.be

Met spinnende groeten
Bertha

Babelutte

Babelutte zoekt personeel.

Hallo ik ben Babelutte, een dame van 6 jaar. Ik werd achtergelaten bij een verhuis en was erg mager. Gelukkig ben ik veel bijgekomen en helemaal gezond.
Ik heb graag aandacht enkel en alleen voor mij alleen. Ik wil geen concurrentie van andere huisgenoten. Een perfecte binnenhuiskat noemen ze mij.
Gelukkig was de bloedcheck-up prima. Ik ben gevaccineerd tegen kattenziekte en niesziekte, gechipt met registratie en getest op aids en leucose. Uiteraard ben ik ook gesteriliseerd.
Adoptiebijdrage is € 175.

Wil je een afspraakje met mij? Mail dan snel naar info@kattentehuisvergeetmenietje.be
Tot gauw!

Met spinnende groeten van Babelutte

Nina

Senior Nina zoekt een furrever thuisje.

Hallo allemaal! Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Nina, een dame op leeftijd (tussen de 12 en 15 jaar). Ik ben mijn huisje kwijt, daarom zocht ik naar een andere thuis. Ik kreeg er hapjes maar ze vonden dat ik er wat ziekjes uitzag. Na een bloedonderzoek bleek dat ik schildklierproblemen heb. Op zich geen ramp hoor…ik krijg ’s morgens en ’s avonds mijn medicijnen. Ik eet het zonder problemen op. Deze pilletjes moet ik wel blijven nemen zodat ik mij goed blijf voelen. Er bestaat ook speciale voeding, dan moet ik geen medicijnen nemen maar mijn dierenarts raadt toch de kleine roze pilletjes aan. Omdat ik een senior ben en de dierenarts aanraadt om niet meer op straat rond te hangen, werd er besloten dat ik naar de Vergeet-me-nietjes ging verhuizen.
Ik ben een mooie driekleurige poes, ik hou van gezelschap en op schoot te zitten. Buiten mijn schildklier ben ik nog in goede conditie.

Ik ben met alles wettelijk in orde (vaccinatie, sterilisatie, chip met registratie). Daarvoor wordt een kleine bijdrage van €65 gevraagd. Ik mag al bezoekjes ontvangen maar zal pas ten vroegste eind augustus kunnen verhuizen.

Hopelijk mag ik jou snel ontmoeten,
Liefs, Nina

Gaston

Deze mooie lieve jongen zoekt een fijne thuis.

Hoi, ik ben Gaston. Twee jaar geleden besloot ik om mij bij een huis gaan te nestelen. Ik kreeg er wel hapjes maar mocht niet binnen komen.
Schoondochter kreeg er weet van en vond het maar zielig dus keek ze rond voor een oplossing. Zo kwam ik terecht bij de Vergeet-me-nietjes.

Ik ben een knappe lieve jongen geschat rond de 10 jaar. Ik hou van op schoot zitten om dan te trappelen met mijn pootjes. Ook geef ik heel graag kopjes. Ik heb nog niet eens moeite gedaan om buiten een luchtje te scheppen. De buitenwereld ga ik toch niet zo missen hoor. Ik heb lang genoeg in de koude en hitte moeten zitten.
Het volledige bloedonderzoek was prima en ook werd ik getest op aids en leucose. Ik ben gezond en de laatste 2 testen waren gelukkig allebei negatief.
De nodige vaccinaties (kattenziekte en niesziekte) heb ik gekregen, werd gecastreerd en kreeg een chip met registratie. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €105

Ik mag al bezoekjes ontvangen maar zal pas begin augustus mogen vertrekken.

Hopelijk tot snel
Gaston