Nicky

Nicky kwam in het najaar 2008 samen met haar mama Nikita in onze opvang. Nikita vond vrij snel een nieuwe thuis maar Nicky bleef schuw naar onze verzorgers. Staarde ons aan met grote ogen en wanneer je toenadering zocht liep ze weg. Ze was nog klein, 12 weken, we lieten haar rustig alles verkennen in de hoop dat ze ons vertrouwen kreeg.

Nicky kan eigenlijk, gezien wat zij allemaal heeft meegemaakt, lief zijn. Overal waar ik ga, is ze bij mij. Dan kijkt ze naar me en pinkt met haar oogjes.
Nicky komt qua vertrouwen van heel ver. Maar ik zie dat zij mijn aanwezigheid apprecieert. Onlangs streelde ik haar, toen zij mij passeerde. Ocharm, zij wist niet wat haar overkwam en rende onmiddellijk naar buiten. Maar even later zat ze weer van op een korte afstand naar mij te staren. Zij wil wel, maar ‘iets’ houdt haar nog tegen. Het belangrijkste is dat ze zich goed voelt en als ze niet gestreeld wil worden respecteren we dat.
Nicky vond dan toch haar gouden mandje in het voorjaar van 2009 maar na 2 maanden kwam ze terug in de opvang. Daar zag ze stoere Figo, sindsdien zijn zij onafscheidelijk!

Meter: Annick Pauwels

Steun ons!

Steun ons en doneer makkelijk via onderstaande button. Het bedrag kun je zelf bepalen.

Doneren

Kat in dringende nood gevonden?
Heb jij een gewonde of zieke kat gevonden (grondgebied Scherpenheuvel-Zichem)? Neem contact op met de politie: 013 780 801. Enkel in noodgevallen!

Erkend asiel

Wij zijn een erkend asiel:
HK30214852

Kattentehuis Vergeet-Me-Nietje
Scherpenheuvel-Zichem

NIEUWE Bankgegevens:
IBAN: BE15 9731 6640 3130
BIC: ARSPBE22

Contact:
info@kattentehuisvergeetmenietje.be

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes over onze bewoners en leuke tips en katten-weetjes.

Met het invullen en versturen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je aanmelding! Om je mailadres te bevestigen, heb je een mail van ons ontvangen.